Over mij

Ik ben Janine Riddy het gezicht achter Janine Riddy Photography moeder van 2 lieve, leuke, ondeugende, stoere, zachtaardige en knappe meiden Nina en Eliza.

Getrouwd met de sportiefste, leukste, nuchterste, knapste man Nick Riddy.

Samen wonen we in Veghel in een gezellige kindvriendelijke wijk. Huisdieren hebben we op dit moment niet tenzij je de huisspin “harrie” meerekent…

Ik kan ontzettend genieten van de kleine dingen, samen naar de speeltuin, een ijsje eten, de kinderen die zandtaartjes maken, of bloementjes plukken.

Fotografie is mijn lust en mijn leven ik vind het heerlijk om momenten vast te leggen “ een blijvende herinnering”

Mijn motto is “ t is zoals t is” dus leg momenten vast zoals ze zijn.. lekker samen knuffelen, spelletjes doen met de kinderen. Deze foto’s zeggen later zoveel meer dan een foto die gemaakt is en “ cheese”

Met familiereportages maak ik er ook echt een blijvende herinnering van, we gaan samen op pad en hebben het gewoon leuk en gezellig! We doen spelletjes, ik stel vragen waardoor je echt die spontane lach krijgt.

Mensen omschrijven me als een enthousiast, geduldig en creatief persoon. De fotoreportages maak ik op locatie zoals maashorst, kienehoef, bedaf, koekbouw of bij mensen aan huis.