Over mij

Ik ben Janine Riddy, het gezicht achter Janine Riddy Photography moeder van 2 lieve, leuke, ondeugende, stoere, zachtaardige en knappe meiden Nina en Eliza.

Getrouwd met de sportiefste, leukste, nuchterste, knapste man Nick Riddy.

Samen wonen we in Veghel in een gezellige kindvriendelijke wijk. Huisdieren hebben we op dit moment niet tenzij je de huisspin “harrie” meerekent…

Ik kan ontzettend genieten van de kleine dingen; samen naar de speeltuin, een ijsje eten, de kinderen die zandtaartjes maken, of bloemetjes plukken. Een lekkere kop latte of een dagje sauna zijn ook echt geniet momentjes.

Fotografie is mijn lust en mijn leven. Ik vind het heerlijk om momenten vast te leggen, “ een blijvende herinnering” Ik heb de leukste baan van de wereld! 

Mijn motto is “ t is zoals t is” dus leg momenten vast zoals ze zijn.. lekker samen knuffelen, spelletjes doen met de kinderen. Deze foto’s zeggen later zoveel meer dan een foto die gemaakt is en “ cheese”

Met familiereportages maak ik er ook echt een blijvende herinnering van, we gaan samen op pad en hebben het gewoon leuk en gezellig! We doen spelletjes, ik stel vragen waardoor je echt die spontane lach krijgt. 

Mensen omschrijven me als een enthousiast, geduldig en creatief persoon. De fotoreportages maak ik op locatie zoals maashorst, kienehoef, bedaf, koekbouw of bij mensen aan huis. Maar hebben jullie andere suggesties of een plek die veel voor jullie betekend? Alles is mogelijk.

Copyright © Steffie van den Akker fotografie

Lifestyle in beeld

In huiselijke sfeer of op een locatie herinneringen maken. Vastgelegd door een professionele fotograaf. Met de familie, met je kinderen of met je geliefde. Foto’s die een verhaal vertellen van hoe het die dag was; liefdevol, puur, ontspannen, huiselijk, gezellig. Samen een heerlijke boswandeling maken, wedstrijdje dennenappels gooien of juist die spontane knuffel. 

Jullie liefde vastgelegd op beeld! 

Kwaliteiten

Enthousiasme 100%
Geduldig 89%
Creatief 82%