Voorwaarden/Werkwijze

Wat krijgt u voor uw geld / voorwaarden;

 • Een shoot met enthousiaste fotografe
 • Wanneer gewenst een dvd met foto’s of via wetransfer. Binnen 2 a 3 weken na de shoot ontvangt u de bestanden (hoge resolutie). U kiest zelf 10 bestanden of naar wens meer.
 • Voor bruiloften minimaal 6 weken of anders afgesproken.
 • Wilt u de foto’s afdrukken? Ik adviseer dit altijd via een erkende drukker te laten afdrukken bv profotonet of een plaatselijke drukker/fotograaf. JanineRiddy Photography is niet verantwoordelijke voor slechte afdrukken.
 • Ik ben niet verantwoordelijk voor tegenvallende resultaten als kindjes bijvoorbeeld niet lachen of niet willen luisteren.
 • Met diverse technieken probeer ik kinderen op een zo’n speels mogelijke wijze op de foto te krijgen.
 • Binnen een straal van 15 km geen kosten daarboven reken ik 0,45cent per km
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 • Helaas ben ik genoodzaakt om 25,- in rekening te brengen voor afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd. U kunt uw afspraak altijd kosteloos verzetten.
 • Bij regen kan de shoot kosteloos verplaatst worden. Dit dient wel ruim van tevoren besproken te worden en we komen samen tot een andere datum. Eventueel een binnen locatie is altijd bespreekbaar.
 • Ten alle tijden vraag ik toestemming aan de klant voor het plaatsen van de foto’s online of op mijn Facebookpagina. Wilt u dit liever niet dan worden de foto’s ook niet geplaatst!
 • Raw bestanden worden na 6 maanden verwijderd i.v.m. ruimte/ opslag Janine Riddy Photography. JPEG bestanden worden minimaal 1 jaar bewaard.

Familieshoot / kids/ love shoots / zwangerschapsshoot

Wilt u een leuke familieshoot, loveshoot of zwangerschapsshoot?

Alle locaties zijn mogelijk denk hierbij aan koekgebouw, maashorst, bedafsebergen, kienehoef, kasteel heeswijk of henkenshage. In overleg met de klant wordt de locatie besproken. Stoer, lief of juist heel speels? Alles is mogelijk. Bij een binnen shoot Koekgebouw betaalt u 50,-. Deze kosten worden op de klant verrekend.

Ik probeer met rust en mijn enthousiasme een mooie herinnering te creëren. Wat is er nu mooier dan bijvoorbeeld uw zwangere buik op de foto te zetten. Samen met uw partner en eventueel kinderen. Of een mooie foto van de kinderen aan de muur, want zeg nu zelf de tijd vliegt voorbij!

Kinderen hebben een beperkte spanningsboog, probeer hier rekening mee te houden met tijdstip en of eventuele slaapjes of eetmomenten.

 

Newborn lifestyle

“Het is zoals het is”

De puurheid van lifestyle. Lekker huiselijk en ongedwongen sfeer. Liefdevolle foto’s van u met uw kersverse kindje. Een badje, een voedingsmoment en lekker knuffelen.

Een newborn lifestyle kan tussen dag 5 en 3 maanden.

Locatie; bij u thuis, vertrouwde omgeving. Slaapkamer, huiskamer etc.

Ik maak gebruik van daglicht daarom is de voorkeur om overdag foto’s te maken.

We nemen lekker de tijd om mooie liefdevolle foto’s te maken, lekker knuffelen, voeden en een ontspannen sfeer zijn daarvoor essentieel.

In alle rust en veilige omgeving probeer ik de mooiste plaatjes te schieten van uw pasgeboren kindje.

Bruiloft

Wat is er nu specialer dan uw bruiloft! Het is voor mij dan ook een eer dit speciale moment vast te mogen leggen! Vooraf gaan we met elkaar in gesprek wat de wensen zijn en wat ik jullie kan bieden. Een bruidsreportage is al beschikbaar vanaf een tarief van €450,-,- maar schroom niet om te bellen of mailen voor mogelijkheden.

Afscheid

Afscheidsfotografie voor een blijvende herinnering. Een uitvaart gaat meestal in een roes voorbij. Wat is er allemaal gebeurd deze dag?

Ik zorg ervoor dat het word vastgelegd in alle discretie. Vaak zeggen mensen achteraf “ik had helemaal niet in de gaten dat je er was”.

De foto’s kunnen in een mooi album gebundeld worden.