Voorwaarden/Werkwijze

Meest gestelde vragen;

* Wat als het regent?

Janine Riddy Photography heeft “ mooi weer garantie” , ik hoor je denken koop je het weer dan af? Nee hoor, stel het is echt slecht dan wordt de reportage gewoon kosteloos verzet naar een andere geschikte datum. Ik neem altijd de dag voor de reportage even contact met je op via app, mail of belletje en we spreken het even door. We kunnen ook nog altijd uitwijken naar een binnen locatie. Koekbouw CHV Veghel hier komen echter wel extra kosten bij kijken ivm reserveren 50,-

* Wat voor kleding moeten we aan?

Het leukste is toch wel om 1 geheel te vormen, dit wil niet zeggen dat je allemaal in exact hetzelfde witte shirt met spijkerbroek moet komen. Spreek met elkaar af dat je allemaal een tintje blauw draagt of iets met spijkerstof of juist een bepaalde kleur. Dit vormt een leuker geheel dan dat iedereen iets anders aan heeft geel, groen, paars, roze en oranje. Uiteraard staat het voor iedereen vrij en doe vooral wat voor jullie goed voelt!

* Wanneer ontvangen we de foto’s?

Ik doe mijn uiterste best zo snel mogelijk de foto’s te versturen. Uiteraard wanneer er betaald is maar uiterlijk 2 weken na de reportage. Bij bruiloften en uitvaarten geld een termijn van 6 weken. Het streven is om binnen 3 werkdagen een leuke sneakpreview te sturen die je lekker kan rond appen, mailen of delen met je familie en vrienden.

* Kunnen we een reportage ook annuleren?

Jazeker, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een reden is waardoor de reportage niet door kan gaan. Echter vraag ik wel dit tijdig te melden. Afspraken die niet zijn afgemeld 24 uur vooraf worden in rekening gebracht zonder dat de reportage heeft plaatsgevonden. Dit omdat je toch een plekje reserveert en andere klanten op dat tijdsstip dus niet kunnen reserveren.

* Ik sta niet graag op foto’s en moet “ verplicht” mee met een familiereportage

Geen probleem, ik hoor achteraf vaak dat mensen echt genoten hebben van de reportage! Doormiddel van spelletjes en vragen probeer ik iedereen op z’n gemak te stellen daardoor ontstaat er een leuke sfeer. En wat is nu een uurtje? Een herinnering voor altijd!

Wat krijgt u voor uw geld / voorwaarden;

 • Een shoot met enthousiaste fotografe
 • Wanneer gewenst een dvd met foto’s of via wetransfer. Binnen 2 a 3 weken na de shoot ontvangt u de bestanden (hoge resolutie). U kiest zelf 10 bestanden of naar wens meer.
 • Voor bruiloften minimaal 6 weken of anders afgesproken.
 • Wilt u de foto’s afdrukken? Ik adviseer dit altijd via een erkende drukker te laten afdrukken bv profotonet of een plaatselijke drukker/fotograaf. JanineRiddy Photography is niet verantwoordelijke voor slechte afdrukken. * de sneakpreview die ik vaak via WhatsApp of mail doorstuur is niet geschikt om af te drukken. Wil je een collage afdrukken laat dit even weten dan maak ik deze op maat.
 • Ik ben niet verantwoordelijk voor tegenvallende resultaten als kindjes bijvoorbeeld niet lachen of niet willen luisteren.
 • Janine Riddy Photography selecteert de mooiste bestanden en bewerkt deze nauwkeurig, Janine Riddy Photography heeft haar eigen bewerking. Aanpassen van foto’s zoals bijsnijden, filters etc is niet toegestaan.
 • Met diverse technieken probeer ik kinderen op een zo’n speels mogelijke wijze op de foto te krijgen.
 • Binnen een straal van 15 km geen kosten daarboven reken ik 0,45cent per km
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 • Helaas ben ik genoodzaakt om 25,- in rekening te brengen voor afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd. U kunt uw afspraak altijd kosteloos verzetten.
 • Bij regen kan de shoot kosteloos verplaatst worden. Dit dient wel ruim van tevoren besproken te worden en we komen samen tot een andere datum. Eventueel een binnen locatie is altijd bespreekbaar. Voor koekbouw dien je vooraf te reserveren, kosten hiervoor zijn voor de klant en bedragen 50,- (Siemei Veghel)
 • Ten alle tijden vraag ik toestemming aan de klant voor het plaatsen van de foto’s online of op mijn Facebookpagina. Wilt u dit liever niet dan worden de foto’s ook niet geplaatst!
 • Er worden geen RAW-files vrijgegeven
 • Raw bestanden worden na 6 maanden verwijderd i.v.m. ruimte/ opslag Janine Riddy Photography. JPEG bestanden worden minimaal 1 jaar bewaard.

Familieshoot / kids/ love shoots / zwangerschapsshoot

Wilt u een leuke familieshoot, loveshoot of zwangerschapsshoot?

Alle locaties zijn mogelijk denk hierbij aan koekgebouw, maashorst, bedafsebergen, kienehoef, kasteel heeswijk of henkenshage. In overleg met de klant wordt de locatie besproken. Stoer, lief of juist heel speels? Alles is mogelijk. Bij een binnen shoot Koekgebouw betaalt u 50,-. Deze kosten worden op de klant verrekend.

Ik probeer met rust en mijn enthousiasme een mooie herinnering te creëren. Wat is er nu mooier dan bijvoorbeeld uw zwangere buik op de foto te zetten. Samen met uw partner en eventueel kinderen. Of een mooie foto van de kinderen aan de muur, want zeg nu zelf de tijd vliegt voorbij!

Kinderen hebben een beperkte spanningsboog, probeer hier rekening mee te houden met tijdstip en of eventuele slaapjes of eetmomenten.

 

Newborn lifestyle

“Het is zoals het is”

De puurheid van lifestyle. Lekker huiselijk en ongedwongen sfeer. Liefdevolle foto’s van u met uw kersverse kindje. Een badje, een voedingsmoment en lekker knuffelen.

Een newborn lifestyle kan tussen dag 5 en 3 maanden.

Locatie; bij u thuis, vertrouwde omgeving. Slaapkamer, huiskamer etc.

Ik maak gebruik van daglicht daarom is de voorkeur om overdag foto’s te maken.

We nemen lekker de tijd om mooie liefdevolle foto’s te maken, lekker knuffelen, voeden en een ontspannen sfeer zijn daarvoor essentieel.

In alle rust en veilige omgeving probeer ik de mooiste plaatjes te schieten van uw pasgeboren kindje.

Bruiloft

Wat is er nu specialer dan uw bruiloft! Het is voor mij dan ook een eer dit speciale moment vast te mogen leggen! Vooraf gaan we met elkaar in gesprek wat de wensen zijn en wat ik jullie kan bieden. Een bruidsreportage is al beschikbaar vanaf een tarief van €450,- maar schroom niet om te bellen of mailen voor mogelijkheden.

Afscheid

Afscheidsfotografie voor een blijvende herinnering. Een uitvaart gaat meestal in een roes voorbij. Wat is er allemaal gebeurd deze dag?

Ik zorg ervoor dat het word vastgelegd in alle discretie. Vaak zeggen mensen achteraf “ik had helemaal niet in de gaten dat je er was”.

De foto’s kunnen in een mooi album gebundeld worden.